Een Extra Mouwlengte overhemd is zo gekocht

Een Extra Mouwlengte overhemd is het ideale kledingstuk wat veel gedragen wordt door de moderne lange man. Wij Nederlanders zijn best lang en komen tegenwoordig niet meer weg met een ‘normaal’ overhemd. Bij mouwlengte7.com besteden wij meer aandacht aan een Extra mouwlengte overhemd. Deze overhemden met meer dan 70 cm mouwlengte, hebben ook een verlenging in het rugpand voor optimaal comfort en kwaliteit.

Let op de lengte van het overhemd

Een overhemd moet lang genoeg zijn. Het is erg vervelend als dit niet goed past. Zowel de lengte in het rugpand als de mouwlengte moeten goed zijn. Zonder dat de pasvorm verloren gaat. mouwlengte7.com richt zich op de moderne lange man en biedt daarom een Extra mouwlengte overhemd aan in diverse kleuren en printjes.

Gemakkelijk online uw aankopen doen

Online een mouwlengte 7 overhemd kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bekijk de enorme collectie op onze website. Of u nu op zoek bent naar een uni, gestreept of geruit overhemd, bij ons vind u zeker wat u zoekt. Kwaliteit en comfort zijn twee belangrijke eigenschappen. De 100% katoensoort is sterk en zacht. Deze combinatie maakt onze overhemden volledig afgestemd op het lichaam van de moderne wat langere man.

Een overhemd moet passen bij uw postuur

Een overhemd moet goed bij het lichaam passen. De bouw en lengte van uw postuur spelen hierbij een belangrijke rol. Ook de kraag van het Extra mouwlengte overhemd moet hier op aansluiten. Als u een korte nek heeft, is een hoge kraag niet aan te raden. Heeft u een lange nek, dan kan een kraag van 4 millimeter de lengte breken. Het is ook sterk afhankelijk van de afspraak die u heeft. Bij een gezellige avond uit zult u andere eisen stellen. Bij bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek.