Fokus pillen voor Atleten

Focuspillen – Hoe Geheugensupplementen Je een Extra Mentale Boost Kunnen Geven

Atleten kennen al lang de voordelen van supplementen gebruiken om hun lichaam wat meer energie te geven. Nu begrijpen studenten en professionelen die hun hersenen gebruiken supplementen kunnen gebruiken om hen een extra boost te geven. Hoe werken focuspillen nu eigenlijk?

Het brein is een erg veeleisend lichaamsdeel. Eigenlijk heeft het zelfs proportioneel het meeste bloed en voedingsstoffen nodig. Één van de manieren waarop geheugenpillen werken is door extra bloed naar de hersenen te sturen. Aangezien bloed voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen brengen, betekent een verbeterde circulatie beter focus en meer mentale duidelijkheid. Één van de populairste ingrediënten die gebruikt worden in concentratiepillen om de circulatie te verhogen, heet Vinpocetine. Vinpocetine verbetert het geheugen door de vaten in de hersenen te verwijden. Door de glucose en zuurstofniveaus in de hersenen te boosten, gaat de energie in de hersencellen omhoog en boost het het geheugen en de focus.

Focuspillen kunnen ook de hersensterkte boosten door meer neurotransmitters aan te maken. Hoe meer we denken, hoe meer we neurotransmitters gebruiken. Door het aantal kritische neurotransmitters te verhogen kunnen hersensupplementen herinneringen verbeteren, informatie beter doen onthouden en onze hersenfunctie optimaliseren.

Één van de belangrijkste neurotransmitters voor de hersenfunctie is acetylcholine. Acetylcholine helpt ons om te leren en memoriseren. Het acetylcholineniveau kan verhoogd worden door een groep supplementen genaamd cholinergisch. Één van de populairste cholinergisch is een kruid genaamd Hupezine A. Acetylcholine wordt meestal in ons lichaam afgebroken door een enzym genaamd acetylcholinesterase. Door het niveau van acetylcholinesterase te verminderen, boost Huperzine A indirect het niveau van acetylcholine en verbetert daardoor de hersenfunctie en het geheugen.

Focuspillen hebben de mogelijkheid om onze cognitieve capaciteiten op een derde manier te verhogen, door onze stress te verlagen. Je hoeft geen neurowetenschapper te zijn om te begrijpen dat verhoogde stress onze mentale prestaties verminderen. Het is daarom logisch om ons stressniveau zo veel mogelijk te verlagen. Een supplement genaamd Bacopa zou juist dat doen, ons stressniveau verlagen en daarom onze mentale mogelijkheden verhogen. Bacopa wordt al honderden jaren in India gebruikt. Het is al onderzocht op ratten en er is aangetoond dat het stress in geheugenopslagzones in de hersenen verminderd.

Blokpil is een concentratie supplement met krachtige natuurlijke ingrediënten om focus, geheugen, energie en leren te ondersteunen. Bestel nu deze studeerpillen!