Hobby = belangrijk

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met het bakken van mijn eigen taarten. Vandaag de dag stop ik veel tijd in het maken en versieren van taarten. Het is een geweldig gevoel als je een mooie taart hebt gebakken en hiermee een familielid of vriend blij te maken. Omdat je steeds meer gaat uitproberen is het elke keer weer een uitdaging en maak je steeds uitgebreidere creaties. En het werkt ook aanstekelijk, want een paar vriendinnen van mij zijn ook begonnen aan hun eerste taart! Het is leuk om samen gedachten uit te wisselen, en samen nieuwe dingen te bedenken.
Wat zette mij ertoe aan om zelf een taart te gaan maken? Toen ik een beetje aan het surfen was op het internet las ik dat het maken en decoreren van taarten helemaal aan het opkomen was in Nederland. Omdat ikzelf op dat moment niet echt een hobby had waar ik mijn ei in kwijt kon ben ik op zoek gegaan naar informatie. Ik kwam op deze pagina terecht waar ik een online workshop tegen kwam. Dit heeft mij ertoe aangespoort om aan mijn eerste taart te beginnen. Mijn eerste taart was geen topprestatie maar ik moet zeggen dat het mij zeker niet tegen viel, waarna ik de smaak te pakken kreeg.
Op dit moment maak ik taarten waar ik echt trots op ben, en de reacties zijn dan ook erg positief. Naarmate de tijd vordert worden de taarten steeds mooier! Ook op zakelijk gebied liggen er natuurlijk wel wat kansen! Bedenk maar eens hoeveel verjaardagen en partijtjes er bij jou in de buurt zijn waar een schitterende taart niet zou misstaan.
Ik kan eigenlijk wel concluderen dat ik erg blij ben dat ik toch de stap heb genomen om aan mijn eerste taart te beginnen. Dus ben je op zoek naar een leuke uitdagende hobby? Begin vandaag nog aan je eerste creatie!