Het Mediterraan Dieet- A story

Wil je gezondheidsbevorderend consumeren, en bovendien aanhoudend afslanken, je fitter voelen en er mooier uit gaan zien, maar wel met lekker eten? In Het mediterrane dieet ontdek je de levenswijze die je bovendien helpt. Geef je energie en jouw natuurlijke schoonheid een boost op de manier zoals de mediterranen met name de Grieken al eeuwen doen.
Er is geen enkele lijst met verboden producten, dus je lijdt geen honger.
Honderden producten zul je vinden in het boek met hun GI- en GL-waarden dat helpt bij:
– tegen obesitas en afslanken
– genkele eetbuien,chagerijnig,boosheid,
– het toeval op diabetes, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten verkleinen
– je verstand en je hele constitutie gaat met sprongen verder
– voor dat je boodschappen doet of verrukkelijk wilt gaan uit eten selecteer je de producten die je wilt

 

Voorheen was ik in feite nooit te dik. Maar na ik kinderen had gekregen plus ik ouder werd bleven de kilos er automatisch aan zitten. In het begin had ik er eigenlijk helemaal geen hinder van. Zonder dat je het in de gaten hebt kom je toch steeds meer aan. Toen kwam ik op een punt dat ik in de gaten kreeg dat ik toch echt wel veel te fors was. Ik ging van alles uitproberen, diƫten, shakes, pillen plus noem het maar op.
Uiteraard verloor ik wel gewicht in het begin en dat maakte me heel gelukkig! Maar wanneer ik dan later mn normale eetpatroon opnieuw ging uitbreiden kwam ik weer net zoveel kilos aan. Dat er steeds gewicht bijkwam was eigenlijk nog het ergste. En dus was ik na jaren alle mogelijke middelen geprobeerd te hebben opnieuw terug bij af.
Ik ging in feite op internet op zoek naar lekkere recepten toen ik bij het Mediterraan Dieet Plan uitkwam. Dat was hetgeen waar ik al die tijd naar had gezocht. Appetijtelijk eten plus desondanks afvallen-kon het heus zo eenvoudig zijn? Ik heb aanvankelijk informatie gelezen. En wat ze zeiden, daar zat zeker wat in. Mensen in Mediterraanse landen zijn gezonder, hebben minder hinder van allerlei ziekten plus kwalen plus overwicht is daar niet zon probleem als op deze plaats. Ik vond
het het uitproberen waard.
Ik had toch al zoveel geprobeerd. Dan kon ik dit ook wel doen. Ik had niet veel te verliezen. Overgewicht had ik echter al en met dit dieet wist ik in ieder geval beslist dat ik kostelijk kon eten.
Ik besloot het dus te gaan bestellen en dat was een enorm goede keuze! Per 7 dagen kreeg ik een schema met maaltijden toegestuurd die ik met blijdschap heb staan bereiden. Maar met nog meer plezier
heb opgegeten! Ik kwam er al snel achter dat het de manier van eten bereiden is wat het onderscheid maakt. De mediterraanse keuken wordt op een veel gezondere manier klaargemaakt dan we in de westerse beschaving gewend zijn.
Ik kreeg ook een receptenboek voor super heerlijk gerechten. Die waren allemaal onderverdeeld in alle maaltijden van de dag. Dus ik kon niet alleen savonds genieten van verrukkelijk eten, maar ook gedurende mijn ontbijt en mn lunch. Ook krijg je adviezen voor alle mogelijke oefeningen die al eeuwen gedaan worden in de Mediterraanse landen. Deze oefeningen zijn niet moeilijk maar werken daarentegen wel heel goed.
Uiteindelijk heb ik dus mijn doel bereikt waar ik al jaren voor aan het vechten was. Ik ben op mn streefgewicht terecht gekomen, leef een stuk gezonder plus voel mij aanzienlijk fit. Ook zie ik er aan de buitenkant een stuk gezonder uit. En het mooiste van dit dieet plan is dat jij eenvoudig lekker kunt eten. Zelfs af en toe een lekker wijntje erbij is geen probleem. Je hebt dus totaal niet het idee dat je met een regime druk bent, maar bereikt wel het doel van het navolgen van een dieet. Ik kan dus alleen maar een ieder die op een leuke manier wil vermageren dit dieet plan aanraden.