Wat is jouw fitness doel?

Mannen, vrouwen, jong en oud, iedereen heeft een eigen doel op het gebied van sporten. De één sport om af te vallen en de ander wil graag meer spieren. Het belangrijkste is dat jij je persoonlijke doel behaalt. Fitness terneuzen helpt jouw om je doel te bereiken op jouw manier, wat dat dan ook is. Wat moet je eigenlijk naast sporten doen om je doel te bereiken?

 

Goed en gezond eten

Wat kan je nou als beste eten als je veel aan het sporten bent? Hier is een lijstje van gezond eten en drinken:

 

Om te starten drink genoeg water, dit klinkt vanzelfsprekend maar lang niet iedere sporter drinkt genoeg water. Je moet niet onderschatten hoeveel water je moet drinken.

 

Eet een banaan voor het sporten. Fruit bevat fructose, een vorm van suiker die ons lichaam omzet in glucose, een belangrijke bron van energie.

 

Eet na het sporten kip. Magere eiwitten, die onder andere in gegrilde kip zitten, zijn perfect om voor en na je training te eten. Kip geeft energie en vult, zonder dat je een opgeblazen of vol gevoel krijgt. Na de training zorgen de eiwitten voor het herstel van je spieren.

 

Drink koffie, Cafeïne drinken voor je workout zorgt ervoor dat je uithoudingsvermogen toeneemt, en je spieren minder snel vermoeid raken.

 

Genoeg slaap

Als laatste tip slaap genoeg, 8 uur is echt nodig voor het lichaam om genoeg rust te nemen voor het herstel voor het lichaam. Dit vergeten veel mensen ook of ze beschouwen het als onbelangrijk, maar met genoeg slaap zul je al snel merken dat je sport prestaties snel beter worden.